Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да си направим фарове тип ГТА 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kremon Покажи съобщение
    Според вас кои капачки ще стоят добре?
    http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=3149
    Фаровете вече са "моднати".
    За мен тая стои най-добре:

http://www.bktuning.bg/userfiles/pro...oduct_4410.jpg

Моите са така.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А "изпълват" ли рефлектора или се вижда около тях?

Comment

Първоначално публикувано от kremon Покажи съобщение
        А "изпълват" ли рефлектора или се вижда около тях?
        Има малко разстояние отстрани. Утре ще ги снимам.

едит:

Малко със закъснение, но все пак ето обещаните снимки
        Attached Files
        Last edited by tonov; d.m.y г., 21:43.

Comment

А някой да е пробвал да си измие стъклата в миялна машина?
          Един познат ми каза че ставало доста добре,но ме притеснява да не стане бeля от температурата нещо.
          Last edited by b0jo; d.m.y г., 10:00.
          156 1.9 JTD 105hp

Comment

Пичове търся си някакъв фар за 156 със счупено стъкло! Имам лупи - мисля че са от С-Класа и искам да видя дали ще станат преди да си окепазя моите фарове!
            Ако някой може да ми помогне телефона ми е 0894 644 590 или на Л.С.
            Благодаря предварително

Искам и аз да вляза в мафията на Алфите с лупи :
            Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

Принципно има ли разлика в размера на лупите, ако взема лупи от АР 145 ще станат ли?
              Last edited by tonov; d.m.y г., 12:16. Основание: поставяне на лупи
              1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Има разлика.
                Аз също бях решил да правя такава интервенция, но впоследствие се отказах. Вероятно ще трябва да се реже рефлектора, за да паснат. Нямаш декоративна гривна около лупата и ще трябва да се импровизира. А и захващането за самия рефлектор не е ясно как ще стане. Освен всичко друго, тези лупи не са проектирани за ксенон, а за халогенна крушка и не отсичат светлината толкова добре.

При лупите за вграждане всичко това е решено просто и елегантно, нищо не се реже и преправя.

Comment

Колеги, бихте ли ми казали колко излиза полирането и лакирането на фаровете?
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Ifko--23-- Покажи съобщение
                    Колеги, бихте ли ми казали колко излиза полирането и лакирането на фаровете?
                    Лакирането е около 40лв за двата. Поне на мен толкова ми взеха, а за полирането незнам, предполагам е по-евтинджоз
                    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
                    sigpic

Comment

Пичове а дали ще стане циганско ако вместо да се боядисва с черно пластмасата около фаровете,да се облепи с най-тъмно черното карбоново фолио.дали ще се разлепи след време?иначе моята май ще е последната с тия фарове.чудех се до последно,понеже колата е тъмно синя и с тъмни фарове някак си по не и отива отколкото на сребърните например.но както и да е.отивам за корселин,грунд спрей и черен мат спрей,нали така ще най-лесно?да не шкуря а с корисилина.после пръскам поетапно.
                      [SIGPIC]

Comment

Колеги моите ги направи сащто бояджия със пластификатор за пласмасата шприц и боята ми е много добра но не сам я лакирал това дали ще се съкрати живота на боята за да ми дадете савет докато не съм я събрал. И друго да попитам стъклата на фаровете сащто ги полирах защото бяха малко потъмнели тях нужно ли е да ги лакирам след полирането благодаря предарително.
                        1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Отвътре че са без лак няма проблем. Отвън ги лакирай, иначе ще пожълтеят.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение

а със какъв лак да ги лакирам с такъв за боя или е по специялен. Мерси предварително.
                            1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Ми не знам точно какъв е, на мен ми ги прави бояджия. Каза ми че е някакъв по-специален, бил устойчив на надрасквания.

пп: снимките по-горе са правени една година след лакирането

Comment

Ми не знам точно какъв е, на мен ми ги прави бояджия. Каза ми че е някакъв по-специален, бил устойчив на надрасквания.

пп: снимките по-горе са правени една година след лакирането

Благодаря ти за информацията ще отида да се интересувам и ще ги лакирам. Още веднъж благодаря.

пп: а дали ще е полезно когато я събирам през седмицата да кача снимки за реда на сваляне на бронята и местоположението на болтовете
                                1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Working...
                                X